top of page
Search
  • Writer's pictureKris Somers

"Hart tegen Corona"

Terwijl Covid19 ons dagelijks leven blijft beheersen, herstellen de zwaarst getroffen patiënten van de eerste Coronagolf moeizaam van hun ziekte. Het revalidatieproces is lang en hard. Sommigen moeten letterlijk alles opnieuw leren. Dat is ook het geval voor Alex Tordoir (65), die na 4,5 maanden in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden werkt aan de lange weg terug naar het normale leven in revalidatiecentrum RevArte te Edegem.

Fitnesscentrum GreenAlive (www.greenalive.be) en adviesbureau JurisCom (www.juriscom.be) willen Alex en andere herstellende Coronapatïenten een hart onder de riem steken. Zij lanceren een kunstveiling onder het motto “Hart tegen Corona”.

Voor de veiling vonden we de Poolse kunstenares Margaret Bolinska (www.bolinska.be) bereid een werk ter beschikking te stellen. Het heet “herinnering aan de zomer” en past uitstekend bij het thema van ons initiatief.

De opbrengst van de veiling gaat rechtstreeks naar de revalidatie van Alex. GreenAlive zal hem in een volgende fase van zijn herstel begeleiden.

De veiling van het schilderij gaat door in Fitness GreenAlive op 10 oktober 2020 om 15:00. Radio- en televisiepresentator ShowBizz Bart (bekend van Radio 2) zal optreden als veilingmeester. Iedereen welkom!

(c) Erik Van Eycken/GVA

59 views0 comments

Comentarios


bottom of page